Echipa ce a introdus chirurgia de o zi in practica privata. Cea mai vasta experienta, peste 2000 de cazuri, in chirurgia minim invaziva cu recuperare rapida (fast track surgery)

Aparitii in presa

Intervenție chirurgicală unică în România, la Spitalul Euroclinic.

Operația care a salvat două vieți: tratamentul conservator al cancerului de col uterin la o tânară de 29 de ani însarcinată.
PROTV

Mediafax:

Operaţia care a salvat două vieţi este de tratament conservator al cancerului de col uterin în timpul sarcinii şi a fost efectuată pro bono de doctorul Petre Brătilă, la Spitalul Euroclinic, în Capitală.

“Este o intervenţie în premieră. Prin operaţia de tratament conservator al cancerului de col uterin oferim femeilor şansa nu numai de a conserva funcţia reproductivă, dar şi de a păstra o sarcină în evoluţie, care poate fi dusă cu succes la termen”, a explicat Brătilă

Sursa

Agerpres

Premieră în România: Operație la o femeie însărcinată care avea cancer de col uterin!

Conf. univ. dr. Petre Brătilă a realizat marți, pentru prima dată în România, o intervenție de tratament conservator pentru cancerul de col uterin în timpul sarcinii la o pacientă de 29 de ani, operația fiind efectuată pro bono la Spitalul Euroclinic.

Sursa

Digi24

operatie-col-uterin

Sursa

0 Comments

Leave A Reply