Despre Clinica Elginmed

Sănătatea și bunăstarea femeii sunt prioritatea noastră absolută.

Fondată în anul 2009, de catre o echipă de specialiști, coordonați de Prof. Dr. Elvira Brătilă si Prof. Dr. Petre Brătilă, clinica Elginmed este locul unde îngrijirea medicală de top se întâlnește cu compasiunea și respectul față de pacientă. Am inființat această clinică din dorința de a crea un spațiu sigur și primitor, unde fiecare femeie să se simtă înțeleasă, ascultată și îngrijită cu cea mai mare atenție.

La Elginmed, ne dedicăm trup și suflet sănătății femeii în toate etapele vieții sale. De la adolescență, trecând prin maternitate și până la menopauză, suntem alături de tine pentru a te sprijini și a te ghida în fiecare moment important.

Credem în puterea empatiei și a comunicării deschise, și ne străduim să oferim fiecărei paciente îngrijirea personalizată de care are nevoie.

Tehnologie de Ultimă Oră și Servicii Complete

Asigurăm tehnică de ultima oră și servicii medicale complete, oferind diagnostic și tratament pentru întreaga patologie obstetricală și ginecologică. La Elginmed, punem la dispoziția pacientelor noastre consultatii, investigații imagistice, urmărirea patologiei ginecologice materno-fetale și a patologiei asociate suferințelor ginecologice. Acoperim toate afecțiunile care afectează femeia în diferite etape ale vieții sale..

Îngrijire Personalizată

Știm că fiecare femeie este unică, cu propriile ei nevoi individuale.

De aceea, la Elginmed, abordăm fiecare caz cu o atenție deosebită și un plan de tratament individualizat. Ne luăm timpul necesar pentru a asculta și a înțelege fiecare pacientă, asigurându-ne că se simte confortabil și bine informată în fiecare pas al procesului de îngrijire.